Header Ads

UiTM to Bandung - Pakej Study Tour to Bandung


*Pakej tuk pelajar dari UiTM* 2-6 September 2014 kemarin seramai 15 pax tuk transport, meal and entrance fee, gambar saya ambik kat Jakarta Museum Fatahillah, hari tu kami tiba p[etang kul 3.00 PM sudah close la Museum tu,, tapi Alhamdulillah satu museum (Museum Wayang) sedia terima last guest saya ni.

Tak lama saya terus bagi tau pelajar2 ni tuk masuk segera kat Museum Wayang sebab pintu masuk segera ditutup, harga tiket masuk museum ni murah je, hanya Rp.5000/orang .. ditemani tour guide Pak Danile yang sangat pandai cerita dalam bahasa inggris. 

Dua hari di Jakarta sangat penat. Ye la cuaca kat Jakarta memang sangat panas jangan kan untuk customer saya, saya puin saya terasa sangat tersiksa. Day 2 kami terus menuju Bandung tapi sebelum menuju Bandung kami bawa guest to Taman Mini Indonesia Indah. HTM (harga tiket Masuk) sama murah macam Museum tadi hanya Rp.5000/orang. Alhamdulillah dia orang senang sangat saya bawa kat temnpat ni,, 

Ok bagi sesiapa yang ada plan nak study tour to Bandung boleh hubungi saya, saya boleh aturkan macam permit ke university in Bandung juga embasy Malaysia di Jakarta,

contact person
- add FB dia > Salim
- WhatsApp +6281322731636
- Email : emirtourtravel@gmail.com





Powered by Blogger.