Header Ads

Rumah Mode Bandung - Harga Runtuh Best Quality

*Rumah Mode Bandung* Siapa yang tak tau kedai ni, jika datang ke Bandung mesti datang ke Factory Outlet ni sebab jika tak pasti nanti menyesal jika sudah sampai rumah. Rumah mode Bandung banyak jual tshirt, jeans sampai accecories dengan ukuran kecik sampai besar. Selain orang Malay yang banyak datang ada juga tamu lain dari domestik mcm Jakarta, Surabaya, Makasar dan bandar besar lainnya.

Harga pasti lagi murah dari tempat asal akak abang, So pandai-pandai la memilih product yang akak abang minati. Jika nak ke Bandung ikut pakej kami, pasti akak dan abang juga family atau rekan kami antarke kedai ni.

Jom ke Bandung murah je - Boleh Shopping kat Rumah Mode Bandung

Contact us :
- +Emir Tours
- add FB dia > Salim
- WhatsApp +6281322731636
- Email : emirtourtravel@gmail.com





Powered by Blogger.