PROMO Percutian ke Bandung - Bali - Lombok - Yogyakarta 2017

PROMO Percutian ke Bandung - Bali - Lombok - Yogyakarta 2017

Bandung Trip 2014 Tour 3D2N RM200

Emir tour


*Bandung Trip 2014* | Bandung tour 3 hari 2 malam atau (3D2N) Promo mulai bulan ogos hingga 17 desember 2014 untuk 4 orang hanya RM200/pax, ya benar bandung tour 3D2N kami bagi murah, Jom cari tiket pesawat ke Bandung yang murah, pakej ni RM200/pax include hotel 2 bilik dengan daily breakfast dan bilik yang berpatutan (wifi, aircond dan hot and cold water) juga transport include minyak, driver dan parking. Pakej ni exclude tiket pesawat, meal (lunch and dinner) dan entrance fee.




Pasal makan takpayah risau, nanti driver bawa abang dan akak ke tempat makan yang halal dan berpatutan, untuk bandung trip 2014 ni dengan 4 orang RM200/orang pesawat mesti turun kat bandung airport dan bertolak pulang kat bandung airport dan lagi bagus turun bandung pagi dan bertolak pulang petang atau malamso lagi lama di bandung nya. Jika nak ambik jakarta airport silahkan je tapi kena caj jika kami mesti jemput kat jakarta. 



Bandung trip 2014 Itinerary tour 3 hari 2 malam: est tiba pagi pulang petang.

Day 1 - Welcome to Bandung kat Bandung airport (cadang tiba 8.00 am) terus shopping kat Pasar Baru Trade Center, lunch at local restaurant, shopping jeans kat Toko TIGA, terus bandung utara kawasan shopping area Riau, Dago dan setiabudi macam The Summit, Heritage, Stamp FO, Grande, Episode, Blossom dan factory outlet lain yang masih satu kawasan, dinner kat local restaurant, dan check in Hotel.

Day 2 - After breakfast at hotel (8.00 am) go to tangkuban parahu (sila tengok gambar post ni), terus De'Ranch, terus Rumah Mode dan factory outlet lainya, get lunch at Rumah Makan Mang Engking 9One of the best sundanese food), shopping kat Cihampelas, get dinner at local restaurant, back to hotel.

Day 3 - After breakfast (8.30 am) terus kartika sari untuk beli oleh-oleh kek khas Bandung, jika masih sempat boleh pegi Pasar Baru lagi, lunch at local restaurant dan terus airport Huseinsastra negara Bandung tok check in Flight. terima kasih.

Tempat makan yang murah yang biasa kami bagi : Rumah makan padang Sederhana, Sundanese Food Mang Engking, Karamba, Kampiun, Blacan, Seuhah. Jika nak lagi best view nya boleh macam kampung daun, Stone Cafe dan TheValley.

Jika akak dan abang berminat dengan pakej kami ni bandung trip 3 hari 2 malam 4 orang RM200/orang sila contact  :

- WhatsApp +6281322731636
- Email : emirtourtravel@gmail.com
- Add & PM me

Salim Nurdin | Create Your Badge


ehh.. kurang member pegi Bandung ?? ajak kawan anda sila klik share facebook, twitter atau G+ dibawah..